gaziantep escort
Bugun...



AK Parti Tuzla’da Esnafın Yanında

Bugün AK Parti Tuzla İlçe Teşkilatı Tüm Mahallelerde Aynı Anda, İlçe Yönetimi, Mahalle Başkanları ve Meclis Üyeleriyle Beraber Esnaf Ziyareti Yaptı

facebook-paylas
Tarih: 15-10-2021 00:47

AK Parti Tuzla’da Esnafın Yanında

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı Tarafından İlçe Yönetimi, Mahalle Başkanları ve Meclis Üyeleriyle Beraber Aynı Anda Esnaflar Ziyaret Edilerek, Sorun ve Sıkıntıları Dinlediler.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla İlçe Başkanlığı Tarafından İlçe Yönetimi, Mahalle Başkanları ve Meclis Üyeleriyle Beraber Aynı Anda Esnaflar Ziyaret Edilerek Sorun ve Sıkıntıları Dinledi, Temennilerle Beraber Notlar Alındı. Covid-19 Salgını Sürecinde Fedakarca Çalışan Esnafa Hayırlı İşler Dilediler.

 

Esnaf Ziyaretleri Sırasında Sosyal Mesafe Kurallarını Hatırlatarak Maske Kullanımı ve Hijyen Konusunda Tedbirli Davranılması Gerektiğini Aşının Önemi Dile Getirildi.

 

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av. Talha Tayfur Yaptığı Açıklamalarda Bugün AK Parti Tuzla Teşkilatı Olarak İlçe Yönetimimiz, Mahalle Başkanlarımız, Kadın ve Gençlik Kollarımız, Meclis Üyelerimiz, Tüm Teşkilat Olarak Tuzlanın Her Mahallesinde Esnaflarımızı ve Vatandaşlarımızı Ziyaret Ederek Hayırlı İşler Temennisinde Bulunduk. Talep ve Önerileri Dinledik. Özellikle Pandemi Süresince Fedakârlıkla Çalışan Esnafımıza Teşekkür Etmek İstiyorum. Emek Veren, Üreten Herkes Bizim İçin Çok Değerli. Rabbim Esnafımızın, Çarşılarımızın, Üreten ve Alın Teriyle Çalışan Herkesin Rızkını ve Bereketini Artırsın İfadelerini Kullandı.




Bu haber 1922 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI