gaziantep escort
Bugun...



Tuzla Belediye Meclisinde Tuzla Konuşulmadı

Gezi Olayları ve Kayyum Tuzla Meclisinde Gündemi Belirledi

facebook-paylas
Tarih: 03-06-2024 20:51

Tuzla Belediye Meclisinde Tuzla Konuşulmadı

Tuzla Belediye Meclisi 2024 Yılı Haziran Ayı İlk Toplantısını Tuzla Belediye Meclis Salonunda Meclis Başkanvekili Gökhan Can Başkanlığında Gerçekleşti.

 

Tuzla Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantıları Birinci Birleşim İki Oturumla Gerçekleşti. Meclis Toplantısını AK Parti İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, MHP İlçe Başkanı Aslan Ali Baş, Evliya Çelebi Mahalle Muhtarı Sertan Özcan, Postane Mahalle Muhtarı Mustafa Kaçar ve Tuzlalı Vatandaşlar İzledi.  

 

Gündem Dışı Sözü Alan Grup Başkanvekilleri Önemli Günler ve Kurban Bayramı İçin Dilek Temennilerini İletirken CHP Meclis Üyeleri Nâzım Hikmet Ölümünü ve Gezi Parkı Olaylarının Yıldönümünde Gezinin Işığı Biz Yol Gösteriyor Sözleriyle Başlayan Konuşmalarına Can Atalay, Tayfun Kahraman, Çiğdem Mater ve Yol Arkadaşlarını Saygıyla Selamlıyoruz İfadelerini Kullandılar.

 

DEM Partili Meclis Üyesi Hasan Özdemir, Yaptığı Konuşmasında Kayyuma Tepki Gösterirken Sonrasında Yapılan Eleştirileri de PKK Para Topladığını Normal Gösterirken Suçu Varsa Kayyum Atanmasın Ceza Alsın Yerine Meclisten Başka Bir Meclis Üyesi Başkan Seçilsin Seklinde İlginç Bir Yorum Yaptı.

 

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT KANT: TARİH İBRET ALINMADIĞINDA TEKERRÜR EDER

Tuzla Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Kant Yapılan Konuşmalara İthafen Yaptığı Konuşmasında Milli Şairimiz ve İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy Tarih İbret Alınmadığında Tekerrür Eder Sözleriyle Başladığı Konuşmasına Ülkemiz Ne Zaman Ayağa Kalksa, Ne Zaman Büyümeye Başlasa, Kendini Cumhuriyetin Yılmaz Bekçileri Sananlar Tarafından Darbeler Yapılarak Yıllarca Geriye Götürüldü. 1960 Yıllında Yapıldı Milli İradesi Rahmetli Adnan Menderes ve Arkadaşları Asıldı. 1971 Yılında Muhtıra Yapıldı. 1980 Yılında Yine Darbe Yapıldı. ALLAH Rahmet Eylesin Yine Bir Lider Turgut Özal Geldi. Oda Çok Büyük Kapılar Açtı. Onu da Acabalarla Dolu Bir Ölümü Oldu. Yani Türkiye Ne Zaman Büyümeye Başlasa Hep Bir Gizli Eller Karanlık Oyunlarla Kimi Zaman Sağcı Solcu Kimi Zaman Kürt Türk Kimi Zaman Suni Alevi Diye Birçok Senaryoları Sahne Alarak Ülkemiz Geriye Götürülmeye Çalışıldı. 2002 Yılında Bundan Sonra Hiçbir Şey Eskisi Olmayacak Sözleriyle Recep Tayyip Erdoğan Arkadaşlarıyla Birlikte İktidarı Kazandığında 2002-2007-2011 Yılları Arasında Seçimlerin Ardından Ülkemiz Büyümeye Başlamış AK Parti Artık Durdurulamıyordu. Yükselişinin Artık Durdurulması Gerekiyordu. Emperyel Güçlerin İşine Gelmeyen Bu Durum Karşısında Gezi Olayları Ortaya Çıktı Burada Tablonun Tamamına Bakmak Gerekiyor. İstenmeyen Neydi. Yayalaştırmamı Topçu Kışlasımı, Yoksa Ülkemizde Önemli Projelerin Hayata Geçmesiyle Başlayan Yükselişimi Birilerini Rahatsız Etti. 60 Yıl Sonra IMF Olan Borcunu Bitiren Bir Ülkenin Yaptığı Veya Yapmaya Çalıştığı Büyük Projeler (3. Köprü, Kanal İstanbul Vs.) O Dönemin Piyonlarıyla Birlikte Olayları İçinden Çıkmaz Hale Getirdi.

 

AK Parti Grup Başkanvekili Murat Kant Geziden 18 Ay Önce Taksim Meydanından Bir Film Çekildi. Ayaklan İstanbul İsimli Deneme Filmi Çekildi. 2012 Şubat Ayında da Hatırlarsınız Mit Krizi Yaşandı. Mit Müsteşarı İfadeye Çağırıldı. Orada Aslında İfadeye Çağırılan Mit Müsteşarı Değildi Dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğandı. Dik Durdu. Şapkasını Alıp Gitmedi. Korkmadı. Sonrasından 2012 Kasım Ayında Geziye 6 Ay Kala Mini Bir Tiyatro Daha Oynadı Bunun Gibi Senaryolar ve Filmler 23 Kez Oynandı. Kırmızılı Kadın, Çevik Kuvvetler ve Maalesef Cansız Bedenlerin Sömürüldüğü O Genç Kardeşimizin Elinde Ekmekle Sergilendi. 'Mesele Ağaç Değil, Sen Hala Anlamadın Mı?' Şeklinde Twit Atan Mehmet Ali Bora. Medya, Gençler ve Peşinden Beklenen Askerler. Hep Aynı Senaryolar Hep Aynı Filmler Her Zaman Böyle Oldu. 2011 Haziran Seçimlerinde AK Parti Tarihin En Büyük Oyunu Alarak Seçildiği Seçimlerde 96 Tane Şehit Verdik. Geziden Sonra 17-25 Aralık da Yargı Darbesi Yapıldı. Bu Olayları Birbirinden Bağımsız Olduğunu Kimse İdda Edemez Dedi.      

 

CHP Genel Başkanı ve Adayları Kongre de Osman Kavaladan Bahsediyor Kim Osman Kavala Eski Genel Başkanımı PM Üyesi Mi? 1999 Depreminden Sonra Mesleğini Bırakmış Bir Melek. Kendini Sivil Toplum Kuruluşlarına Adamış Birçok Dernek Kurmuş Ama Sarosun Şirketinden de 14 Milyon Dolar Almış. Gezi Olaylarında Maalesef Gençlerimiz Kandırıldı. İlk Defa Kandırılmıyoruz Ki 1960 Olayları, 1971 Olayları, 1980 Olaylarında Ne Yapılıyordu Önce Medya, Sonra Gençler Çıksın Ardından Asker Çıksın Bekleniyordu Maalesef Böyleydi. Olayları da O Güne Göre Yorumlamamak Gerekiyor. Birkaç Yıl Önce Nasıl Bir Süreç Hazırlanmış Nasıl Bu Sürece Gelinmiş Bunun Sebep Sonucu Kime Yaramış İyi Bakmak Gerekir. 3.Havalimanını İstememek Ne Demek 2022 ve 2023 Yıllarında En Çok Para Kazanan ve En Çok Yolcu Taşıyan İstanbul Havalimanıdır İfadelerini Kullandı.

Yapılan Konuşmalardan Sonra Tekrar Söz Alan Tuzla Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Kant Çevreden Bahsedildi de Yaşanan Gezi Olayların Maliyeti 150 Milyar Dolardı. Yakılmayan, Yıkılmayan, Yanmayan, Belediye Otobüsleri, Polis Arabaları, Ambulanslar, Hepsini Yaktılar. AKM’den Bahsediyorsunuz AKM’nenin Üstünde Mustafa Kemal Atatürk İle Abdullah Öcalan Resmi Asıldı Bu Ülkede Yan Yana Dedi.

 

MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ MUHARREM KIR DEVLETİN HER ZAMAN 18 YAŞINDA OLDUĞUNU KİMSE UNUTMASIN!

MHP Grup Başkanvekili Muharrem Kır İlk Konuşmasını MHP Masalarında Yaklaşan Kurban Bayramı ve Babalar Gününü Kutlayarak Yaptı.  DEM Partili Meclis Üyesi Hasan Özdemir’in Kayyum Tepkisine de Sessiz Kalmayan MHP’li Kır Kürsüden Yaptığı Konuşmasında Devletin Her Zaman 18 Yaşında Olduğunu Kimse Unutmasın! Şeklinde Konuştu.

 

MHP Grup Başkanvekili Muharrem Kır Yaptığı Konuşmasında Gezi Olaylarından Bahsedildiğini Hatırlatarak Gezi Olayları Sadece Bir Ağaç Kesme Değildir, Devlete Baş Kaldırmadır. Bu Olayın Böyle Olduğunu Tarih Bize Zaten Gösterdi. Meclis Üyesi Kayyum Konusundan Bahsetti. Hakkari Belediye Başkanı PKK Terör Örgütüne Haraç Toplamaktan, Esnaftan Para İstemekten, Terör Örgütü Üyesi Olmaktan Dolayı Gözaltına Alınarak Belediye Kayyum Atandı.

 

PKK Terör Örgütü Bebeklerin, Bölge Halkının, Polisimizin, Askerimizi Şehit Eden Eli Kanlı Bir Terör Örgütüdür. Devletimiz 100 Yıl Öncede 18 Yaşındaydı Bugünde 18 Yaşındadır İfadelerini Kullandı.

 

MHP’Lİ MECLİS ÜYESİ ALİ DOGRUER, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’E DE BAŞBUĞUMUZ ALPARSLAN TÜRKEŞ’E DE LAF SÖYLETMEYİZ

Biz Saatlerce Burada Konuşsak Fikirlerimiz ve İdeolojilerimiz Çok Farklı Olduğu İçin Zaten Hem Fikir Olamayacağız.

 

Ben Sokakta Mustafa Kemal Atatürk’ü Hiç Kimseye Eleştirtmeyeceğim Gibi Başbuğ Alparslan Türkeş’i de Burada Kimseye Eleştirtmem.

 

Bahsedilen Konuları Sokaklarda Hangi Yazardan Hangi Kaynaktan Hangi Kitaplardan Okuduğunuzu Bilmiyorum Ama Birbirimizin Hassasiyetlerine Özen Gösterirseniz Sevinirim İfadelerini Kullanarak Tepkisini Dile Getirdi.

 

Tuzla Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantıları İlki Yapılan Konuşmalar Sonunda Tamamlandı. Perşembe Günü Devam Edecek Toplantıları Takip Etmeye Devam Edeceğiz.

 

Tuzla Belediye Meclisi İle İlgili Söylenecek Sözler Var, Elbette Eksikler Çok, Yeni Oluşan Bir Meclis Yeni Bir İrade Hakim Olan Meclise Eksiklerin Giderilmesini Sabırla Beklemekteyiz.  




Bu haber 205532 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI