gaziantep escort
Bugun...



Tuzla Milli Eğitim Müdürlüğü ile Okan Üniversitesi İş Birliği Protokolü İmzalandı

Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Okan Üniversitesi Arasında Eğitimde İş Birliği Protokolü İmzalandı

facebook-paylas
Tarih: 21-05-2024 22:30

Tuzla Milli Eğitim Müdürlüğü ile Okan Üniversitesi İş Birliği Protokolü İmzalandı

Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na bağlı Sosyal Gelişimi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Eğitiyoruz, Üretiyoruz, İstihdam Ediyoruz” projesi kapsamında proje iştirakçilerinden olan Okan Üniversitesiyle iş birliği protokolü yapıldı.  İmza törenine Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin ÇANGIR, İstanbul Okan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güliz MUĞAN, Rektör Yardımcısı Gökçe TUNÇ, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aytaç GÖĞÜŞ, proje koordinatörü Dr. Mehmet Furkan ÖREN ve akademisyenler katıldılar.

 

Yapılan protokol kapsamında Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okullarda görev yapmakta olan başta özel eğitim öğretmenleri olmak üzere çeşitli branşlardan öğretmenlere İstanbul Okan Üniversitesi iş birliği ile çeşitli başlıklarda eğitimler verilecek, özel eğitime gereksinim duyan çocukların velilerine yönelik seminerler düzenlenecektir.  Protokolün eğitim ve öğretimde kaliteyi artırmada önemli olduğunu vurgulayan Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin ÇANGIR “Eğitim kenti olan Tuzla’daki tüm üniversitelerle iş birliği yapmayı hedeflediklerini, projede iştirakçi olan İstanbul Okan Üniversitesiyle yapılan protokolü değerli bulduklarının altını çizdi.  Projeyle Tuzla’da örnek bir özel eğitim meslek üssü kurmayı hedeflediklerini, bu kapsamda özel gereksinim duyan çocukların eğitimi ile ilgili olan paydaşların desteklerine önem verdiklerini ifade eden ÇANGIR, eğitimin bir ekosistem olduğunu, bunun için öğretmen, veli ve okul iş birliği yanında işin mutfağında olan üniversiteler gibi kurumların desteğinin de önemli olduğunun altını çizdi. 

 

Yapılan iş birliği protokolü ile ilgili konuşan İstanbul Okan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güliz MUĞAN üniversite olarak projeyi desteklediklerini, sosyal sorumluluk projelerini önemsediklerini belirtti.  Üniversite olarak yapılan protokolden memnuniyet duyduklarını ifade eden MUĞAN üniversite olarak özel gereksinim duyan çocukların gelişimi ve istihdam edilebilirliklerinin artırılması için gereken pedagojik, psikolojik ve diğer eğitim süreçlerine her zaman katkı sunduklarını ve katkı sunmaya da devam edeceklerini söyledi.




Bu haber 202177 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI