gaziantep escort
Bugun...



Pruvanız Neta, Dümeniniz Viya, Rüzgârınız Kolayına Olsun

Piri Reis MTAL'de Mezuniyet Coşkusu

facebook-paylas
Tarih: 12-06-2024 23:47

Pruvanız Neta, Dümeniniz Viya, Rüzgârınız Kolayına Olsun

Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2024 Mezunlarının Mezuniyet Töreni Coşkuyla Kutlanırken, Diploma Törenine Çok Sayıda Sektör Temsilcisi Katıldı.

 

Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2024 Mezunları Diplomalarını Aldı. Piri Reis MTAL Mezunlarının Mezuniyet Töreni Coşkuyla Kutlanırken, Diplomalarını Alan Öğrencilerin Mutluluğu ve Velilerin Gurur Dolu Bakışlarıyla Renkli Anlara da Sahne Oldu.

 

Okulun Önünde Öğrencilerin ve Velilerin Yerini Almasıyla Başlayan Tören; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı İle Başladı. Önceki Dönem Okul Müdür Türker Poyraz, Tuzla İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Aykut Beşiroğlu, ve Hüseyin Bozkurt, Ada Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Adil Erkoç ve Denizcilik Sektörün Önemli İsimleri de Katıldı.

 

Piri Reis MTAL Okul Müdürü Samet Mercemek Yaptığı Açılış Konuşmasında Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, Bir Anne ve Baba Şefkati İle Kucaklayıp, Erdem ve Bilgi İle Donattığınız Bir Nesli Daha Bugün Buradan Uğurluyoruz. Sevgili Genç Arkadaşlarım, Okula İlk Başladığınız Günden Bugüne Değin, Eğitildiniz, Bilgi Ve Erdemle Donatıldınız, Bugün Bir Mezuniyet Yaşıyorsunuz. Biliniz Ki Her Mezuniyet Bir Başka Basamağın Başlangıcıdır. Piri Reis MTAL Okul Müdürü Samet Mercemek Mezun Olan Öğrencileri Son Olarak Pruvanız Neta, Dümeniniz Viya, Rüzgârınız Kolayına Olsun İfadelerine Kullandı.

Piri Reis MTAL Okul Müdürü Samet Mercemek ve Önceki Dönem Okul Müdür Türker Poyraz Dereceyle Okulu Bitiren Öğrencinin Okul Kütüğüne İsmini Hep Birlikte Çaktı.

 

Piri Reis MTAL Okul Müdürü Samet Mercemek’in Yaptığı Konuşmadan Sonra Okula Yapılan Katkı ve Desteklerinden Ötürü Sektör Temsilcilerine Plaket Takdim Edildi. Dereceye Giren ve Mezun Olan Öğrencilere Mezuniyet Belgeleri, Önceki Dönem Okul Müdür Türker Poyraz, Tuzla İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Aykut Beşiroğlu ve Hüseyin Bozkurt Okul Müdür Yardımcıları Tarafından Verildi




Bu haber 59 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI